Свободно време

Пролетна таро прогноза за всяка зодия

Какво показват таро картите

08.03.2024г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Пролетта ще ви зареди с много ентусиазъм да продължавате да постигате успехи. Въпреки това, таро картите показват, че е възможно да възникнат някои забавяния. Направете крачка назад и се отпуснете, когато нещата не се случват веднага и отделете допълнително време за онова, което смятате, че може да се получи по-добре. Не се поддавайте на негативните емоции, те само ще ви пречат.

Свързани статии

Лъв

Ако напоследък в живота ви е имало драма, разочарования, то това е напът да остане зад вас с настъпването на пролетта. Ще можете да преминете към новия сезон със свежи мисли и положителна нагласа, успявайки да видите нещата от друга гледна точка, без значение дали се отнася за взаимоотношения или работа. Колкото повече контрол имате върху реакциите си към нещата, толкова по-добре ще се почувствате, когато възникнат предизвикателства. 

Свързани статии

Дева 

Цялото натрупано безпокойство и напрежение е време да остане зад вас с настъпването на новия сезон, нали, Деви? Таро картите ви съветват, преди да бъдете критични и нападателни спрямо другите, да поемете дълбоко въздух, да дишате, помислите и да се успокоите. Събитията ще започнат да се подреждат в положителна посока за вас. Бъдете приветливи и ще спечелите симпатиите на другите, а това ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще имате добри възможности да печелите повече.

Коментирай