Свободно време

Пролетна таро прогноза за всяка зодия

Какво показват таро картите

08.03.2024г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирози, таро картите разкриват, че през пролетта ви предстои романтика и нови възможности по отношение на личното ви развитие. За да поддържате мотивацията, баланса, ще бъде важно да не разпилявате енергията си в различни посоки. Дистанцирайте се от хора, които не ви подкрепят и се опитват да ви въвлекат в неприятности. 

Свързани статии

Водолей

Водолеи, таро картите разкриват, че пролетта ще бъде важен момент за предприемане на действия, които ще ви помогнат да осъществите някои от вашите мечти. Добре е да живеете в свой собствен свят, стига да не забравяте да се грижите за ежедневните си отговорности и задължения. Новият период ще ви зарежда с положителни мисли, а това ще ви помогне да напреднете в работата, учението, но и да подобрите любовния си живот.

Свързани статии

Риби 

Някои от вас вероятно са преминали през много емоционален и психически стрес в последните месеци, поради което в момента жадувате за време за почивка и релакс. Пролетта ще ви покани да си починете от задълженията и да се съсредоточите върху себе си. Дайте си време да се отпуснете, без да се чувствате виновни, че полагате грижи за себе си. Таро картите показват, че това ще ви зареди с нови сили, за един период наситен с добри възможности.

Коментирай