Свободно време

Каква жена сте според зодията?

Силните и слаби страни на всяка зодия

03.04.2024г. / 17 11ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Една от любимите ни теми е астрологията. Какво е характерно за нашия зодиакален знак, какви са силните ни черти, какви са слабостите. Едва ли има жена, която да не си задава от време на време тези любопитни въпроси. Ние пък ще ви дадем отговорите в следващите редове.

Овен

Ловец

Вие сте неспокойна натура, вечно търсеща и обичаща предизвикателства. Думата „Не“ за вас е непозната. Не я признавате и обичате да я опровергавате, когато я чуете.

Страстна натура, понякога дори опасна заради богатата палитра от емоции, които изпитвате. 

Единственият ви страх е този от самотата. Не обичате да сте сами задълго, харесвате да сте обградени от любими хора и приятели, общуването с тях ви зарежда много.

Слабите ви страни са арогантност (от време на време), проблеми със самочувствието, трудност да се концентрирате.

Свързани статии

Телец

Майката

Вие сте любяща, грижовна натура, която проявява внимание към хората, които обича и цени. Детайлите имат значение за вас, вие не ги подценявате и държите всичко, което правите, да се случва по изряден начин. 

Здраво стъпили сте на земята, реалист сте. 

Вашият страх е да не изгубите човек, когото обичате и понякога в прекомерните си грижи към близките, малко ги задушавате.

Слабостите ви са в трудността да поставяте лични граници между себе си и останалите. Това ви прави уязвими и много хора злоупотребяват с добрината ви. Също така често слагате нуждите на другите пред своите собствени, което ви лишава от възможността за развитие, а и за лично щастие.

Свързани статии

Близнаци

Любовницата

Атрактивна, усмихната, ведра, винаги в добро настроение, това са типични черти за вашия тип. Не сте жена, която остава сама задълго, напротив, с лекота привличате вниманието на другия пол, а и не само. Вие сте жена за страстни емоции, вълнуващи преживявания и затова ги търсите и в живота си. Рутината ви отегчава и понякога това се отнася и за връзките ви. Необходимо ви е разнообразие, за да сте удовлетворени от живота си.

Слабостите ви обаче се коренят парадоксално донякъде във вашите силни страни. Желанието ви да опитвате нови неща и да се забавлявате понякога ви излага на опасност да пропуснете истински ценното в живота ви. В стремежа си да изживеете много неща, може да разпилеете енергията си.

Свързани статии

Рак

Девойка

Вие сте ентусиазирана личност, романтична, ведра, изпълнена с позитивизъм. Обичате живота и хората и го показвате всеки ден. Не търпите лошо настроение нито в себе си, нито у другите. Когато забележите, че някой е тъжен, вие се опитвате да го разсеете и развеселите, дори и самите вие да не се чувствате съвсем добре. В натурата ви е да сте оптимист и да излъчвате ведрина. Затова и хората търсят вашата компания.

Слабостите ви могат да бъдат в това, че поради добрината си можете да сте лесно манипулируеми. Някои злонамерени хора могат да се възползват от позитивизма ви и да искат да ви навредят, а заради вашия лек характер вие ще разберете за това много късно, чак когато вредата е нанесена. Затова съветът е да сте добронамерени, но не и наивни.

Свързани статии

Коментирай