Свободно време

Каква жена сте според зодията?

Силните и слаби страни на всяка зодия

03.04.2024г. / 17 11ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец

Различната

Вие сте необикновена личност, привлекателна и магнетична. Където и да отидете, сте в центъра на внимание, защото сте забавна и открита. Не сте човек, който крие емоциите си и намеренията си, а напротив, заявявате ги свободно. Жадувате за толкова хиляди преживявания, че този живот е твърде кратък, за да ги обхване. Но това не ви спира да мечтаете за тях. 

Естествени сте, обичате да се забавлявате и с лекота се запознавате с нови хора. Не държите другите на дистанция и ви харесва да общувате с много хора, да имате разнообразни контакти и познанства. 

Слабите ви страни са в това, че невинаги знаете какво искате или по-точно искате много неща наведнъж. Опитайте се да се концентрирате върху едно-две неща, но от съществено значение за вас.

Свързани статии

Козирог

Мистичната

Вие търсите душевен мир, духовно израстване и смисъла на живота. Умеете да му се наслаждавате и да го цените. Тревожите се за света и това, което се случва с него, с хората и мислите за глобалните проблеми. Не сте фокусирани върху делничното и битовото, а имате по-големи амбиции и стремежи за начина, по който ще изживеете земния си път. 

Вашата вглъбеност е интригуваща за хората около вас и ви прави да изглеждате мистична и магнетична. Привличате интереса на другите към себе си, без да го търсите и това да ви е самоцел. Но се радвате на вниманието, макар и да не го показвате.

Слабите ви страни се изразяват в това, че понякога сте твърде интровертни и самодостатъчни. Потъвате в мислите си и сякаш нямате нужда от никой друг. Това обърква близките ви и може да ги накара да се чувстват излишни във вашата компания. Покажете им, че това не е така и че ги цените, макар и невинаги да го изразявате видимо.

Свързани статии

Чуйте таро прогноза април, част 2:

Водолей

Жрицата

Вие сте мъдростта. Винаги знаете как да постъпите, какво да кажете и какъв съвет да дадете. Затова не е изненадващо, че имате голям кръг от приятели, които ви доверяват тайните си и ви търсят за съвет. 

Обичате разнообразието, иновациите, креативните решения и това ви прави атрактивни за другите. Привличате ги с ума си и с разкрепостеното си мислене. Отличавате се, където и да отидете, с когото и да сте.

Слабите ви страни са, че понякога забравяте да поставяте граници и хората се възползват от това. Прекалено много се раздавате, а това изчерпва енергията ви и може да се окаже, че за вас има най-малко. Вече сте я раздали на всички около вас. И макар Емил Димитров да изпя в безсмъртната си песен „Ако си дал“ колко е ценно човек да раздава себе си, все пак не забравяйте и да се щадите от време на време, за да има какво да дадете и на самите вас.

Свързани статии

Риби

Романтичката

Меланхолична и сантиментална натура сте. Романтиката е винаги в ума и сърцето ви, във всяка фибра от вашето същество. Обичате да правите изненади на близките си хора, само за да видите радостта в очите им. Изключително верни приятели и партньори сте, щом обикнете човека. Но пътят до създаването на връзка невинаги е лесен за вас. В началото сте по-скоро недоверчиви и имате нужда от нежно приласкаване, за да се доверите, да се отпуснете и да се оставите на чувствата. Случи ли се това, вие се превръщате в най-милия и прекрасен партньор.

Слабите ви страни се изразяват в това, че понякога сте твърде затворени в собствения си свят и ви трябва доста време, за да се отпуснете и доверите на някого. Изисква се много време някой да спечели доверието ви и не са много желаещите да изтърпят този дълъг период от време.

Свързани статии

Коментирай