Свободно време

Каква жена сте според зодията?

Силните и слаби страни на всяка зодия

03.04.2024г. / 17 11ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лъв

Кралицата

Вие сте жена със самочувствие. Жена, която знае какво иска и как да го постигне. На вас може да се разчита, защото знаете как да реагирате във всяка една ситуация. Именно затова близките ви звънят на вас, когато имат проблем, защото знаят, че вие държите ключа към решението. Или поне знаете къде е скрит той. 

Слабостите ви се крият във вашата атрактивност, която привлича много злоба и завист. Макар да имате страхотно семейство и приятели, които ви обожават, извън този кръг вие се сблъсквате с много корист от различни страни. За да устоите на тази зловредност, насочена към вас, помнете, че сте здраво стъпила на земята, имате много качества и умения, и ще се преборите с всеки враг, който ви се изпречи.

Свързани статии

Дева

Търсещата

Вие сте жена, която обича знанието, търси информация по важните за нея теми и държи да е добре запозната с новостите. Технологиите ви привличат, имате приложения за всевъзможни неща и по-интересното е, че наистина ги използвате. 

Обичате лоялните хора и вие самата сте отговорна във връзките си. Имате високи критерии към хората, с които общувате и не занижавате стандарта си, независимо от обстоятелствата.

Слабостите ви могат да бъдат в това, че понякога имате наистина твърде високи изисквания към близките си. Това създава напрежение в отношенията ви и може да се окаже препъникамък за бъдещето на връзките ви.

Свързани статии

Везни

Балансиращата

Вие сте личност, която обича равновесието във всичко. Търсите баланса както в работата, така и в личния си живот. Ненавиждате някой да е несправедливо обвинен, не търпите двоен стандарт в отношенията си. Спокойна натура сте, не е лесно човек да ви разгневи. Хармонията в живота е много важна за вас и се стремите да я постигнете.

Слабостите ви са, че понякога в стремежа към баланс не успявате да навлезете в дълбочина в някои от връзките си. Страхът ви да не навлезете прекалено в полето на другия може да ви задържи на дистанция и това да се отрази негативно на отношенията ви. Търсете баланса, но и преодолейте страха си от обвързване.

Чуйте таро прогноза за април, част 1:

Скорпион

Тайнствената

Вие сте по-интровертна натура, обичате усамотението и когато не ви харесва дадена компания, не правите компромиси със себе си, а я напускате мигновено. Умеете да привличате хората към себе си с естествен чар и харизма, но не се предоверявате. Може на другите да им изглежда, че сте общителни и добродушни, но това е само привидно. Вътре в себе си вие правите сериозна преценка на отношенията си с другите и калкулирате това, което можете да получите от тях. 

Слабостите ви са в това, че понякога може да сте емоционално студени и да не показвате чувствата си открито. С времето това може да дистанцира хората от вас и няма да ви е никак приятно.

Свързани статии

Коментирай