Свободно време

Таро карта за 20 април

Поставяте си нова цел

20.04.2024г. / 08 10ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Паж на жезлите търси вдъхновение на върха на своя жезъл; енергията е на страст и креативност, на нови идеи и нови неща. Днес може да се чувствате вдъхновени и ентусиазирани и вероятно готови да предизвикате промяна.

Съвет за деня – Колесницата. Може би днес си поставяте нова цел, но при всички положения нека тя бъде подплатена с воля, устрем и постоянство. Колесницата идва като съвет към пажа, за да ви подскаже да сте постоянни в това, за което мечтаете; пажовете са нова и устремна енергия, но им е трудно да се фокусират и да следват мечтите си. Колесницата идва, за да ни каже, че трябва да сме упорити в преследването на желанието и да го насочите в посоката, в която искате да се осъществи.

Свързани статии

В работата:

Придвижвате проекти напред, работата ви спори и нещата се случват с устрем и страст. Но помнете, че трябва да бъдете също упорити и постоянни.

За влюбените и семейните:

Картите говорят за прогрес във връзката. Нещата се развиват в желана посока. От ваша страна е добре да отговаряте с взаимност и постоянство, и да полагате усилия за отношенията, на които държите и които са ценни за вас.

Коментирай