Свободно време

Седмична таро прогноза за 13 – 19 май

Не бива да бързаме

12.05.2024г. / 11 00ч.
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Рицар на мечовете и Осмица жезли.

Първата таро карта в гаданието е Рицар на мечовете. Него нищо не може да го спре. Той активно използва силата на своя интелект, за да постигне целите си. Когато тази карта се появи в таро разчитане, това е знак, че сте силно мотивирани, амбициозни и ориентирани към действие. Предизвикателствата, трудностите и препятствията по пътя не ви притесняват, защото знаете къде искате да стигнете.

Свързани статии

Рицарят на мечовете предполага, че бързо предприемате действия и сте склонни да не планирате предварително. Нивото ви на енергия е голямо, а това ви вдъхновява да предприемете действия, за да постигнете целите си.

Рицарят на мечовете ви напомня да бъдете настоятелни, за да получите това, което искате. Той не се задържа и не чака нещо да се случи, а винаги прави първата крачка и активно преследва целите си.

Въпреки това, с тази карта трябва да сте по-внимателни. Рицарят на мечовете е бързо мислещ и невинаги премисля добре всичко. Това означава, че може да не сте наясно с потенциални предизвикателства и проблеми, които ще застанат на пътя ви, или непредвидените последици от вашите действия. Ето защо малко планиране и подготовка могат да помогнат много.

Свързани статии

Втората карта е Осмица жезли. Карта, която показва динамика, високо ниво на енергия, която ви тласка напред, за да постигнете целите си с много по-бързо темпо от всякога. Възможно е през новата седмица да сте заети, но ще бъдете и мотивирани да постигате напредък. Осмицата жезли ви насърчава да се оставите по течението, а не да се съпротивлявате на събитията. В момента всичко се движи бързо, така че се възползвайте максимално от този момент, за да проявите целите и мечтите си.

Таро картата ви кани да бъдете фокусирани върху вашите намерения. Премахнете всички неща, които могат да ви разсейват и се посветете с пълна концентрация, решителност и воля.

Свързани статии

Това определено е карта, ориентирана към действие. Но не забравяйте предупреждението на Рицар на мечовете. Обмисляйте всичко много добре и не рискувайте излишно!

Коментирай