Свободно време

Седмична таро прогноза за 27 май – 2 юни

Постигаме целите си

27.05.2024г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Четворка пентакли и Магьосникът. 

Четворка пентакли е таро карта, която ни напомня да разгледаме връзката си с парите. Трупаме ли богатство и инвестираме ли парите си разумно, докато все още се наслаждаваме на ежедневието си? Или отчаяно се вкопчваме във всяка монета, страхувайки се да похарчим парите си от страх, че нямаме достатъчно или може да ги загубим завинаги?

Четворка пентакли ни носи усещане за стабилност. Внимателни сме към дългосрочната си финансова сигурност, активно спестяваме пари и наблюдаваме разходите си, за да можем да натрупаме богатство и да водим комфортен начин на живот не само сега, но и в бъдеще.

Свързани статии

Въпреки това, тази таро карта обикновено съпътства мислене за недостиг, особено за пари и материални притежания. Вместо да харчите парите си и да се наслаждавате на комфортен начин на живот, вие избирате да натрупате финансите си от страх, че може да загубите всичко.

Свързани статии

Четворка пентакли иска да ни напомни да се огледаме добре. Има вероятност пред нас да се появяват възможности за печелене на доходи, които ние да не забелязваме, докато сме твърде предпазливи. Време е да проявим повече гъвкавост, за да не се лишаваме от малките удоволствия в живота. Важно е да уважаваме парите си, но също така е важно и да бъдем гъвкави, адаптивни, а възможности за това няма да ни липсват.

Свързани статии

Отвъд парите и богатството, Четворката пентакли се появява, когато търсите повече контрол в живота си. Промяната е на пътя ви.

Свързани статии

Таро карта Магьосникът ви носи ресурсите и енергията, от които се нуждаете, за да сбъднете мечтите си. Замислете се само. Всичко, от което се нуждаете в момента, е на една ръка разстояние. Периодът е подходящ да продължите напред по идея, която наскоро сте замислили.

Семето на потенциала го има, остава да предприемете действие и да осъществите намерението си. Уменията, знанията и възможностите, които сте събрали ще ви помогнат във вашите начинания.

Създайте си ясна визия, преди да предприемете действия. Бъдете внимателни и концентрирани. Отдадеността към това, което искате да осъществите е много важна. Периодът е подходящ и за започване на обучения. Бъдете внимателни в комуникацията с другите и особено с егото си.

Коментирай