Кои са най-големите тайни на всяка зодия?

Какво остава скрито

14.06.2024г. / 14 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е всеобхватна и може да ни научи на много за характера на човека отсреща. Вижте в следващите редове кои са най-големите тайни на всяка зодия.

Овен

Овните изглеждат като хора от типа „не се забърквай с мен“, но всъщност са по-скоро хора, които казват „обичай ме“. Те не се интересуват много от емоциите… освен от собствените си. Един от най-лесните начини да ги загубите е да ги излъжете. Овните се разстройват лесно. Те говорят твърде много, така че е трудно да се разбере кога са сериозни.

По някакъв начин те могат да убедят хората да направят глупави неща. Те са силни. Ръкомахат, когато говорят. Те са от хората, които хапят устните си, когато мислят.

Свързани статии

Телец 

Отвън Телците изглеждат много спокойни и тихи, но отвътре горят адски (прекалено интензивни са). Те не губят контрол лесно, но все пак им се случва относително често. Те трудно се доверяват и вярват в емоциите на хората, силно мразят ако някой се отнася зле с животните. Голяма част от тях имат страхотен режим на сън. Те се грижат твърде много за хората, които обичат. Те мамят на настолни игри.

Телците са много добри приятели, но са твърде придирчиви, когато избират с кого да прекарват времето и да споделят енергията си. Те движат много веждите си, когато изразяват емоции. Телците са големи инати и не допускат напълно хората до себе си.

Близнаци

Близнаците често преживяват истинска емоционална бъркотия (не чувстват нищо по правилния начин). Те правят много полезни неща, но не знаят какво означава сън. Да скучаят е най-лошото нещо, което може да им се случи (стават твърде злобни, като малки деца). Близнаците са нарцистични и изразяват чувствата си по хиляди различни начини, но никой от тях изглежда не работи.

Те прикриват чувствата си с хумор или безразличие в 90% от времето, те могат да разсмеят всеки, без майтап! Често пъти лъжат себе си, чувствителни са. Те са много несигурни. Мислите им са изтощителни като влакче в увеселителен парк. Изглежда, че пасват навсякъде, но едновременно и никъде.

Свързани статии

Рак 

Те изглеждат като хора, които призовават „обичай ме“, но всъщност по-скоро са от типа „Аз прецаквам теб или ти прецакваш мен“. Те не знаят как да се справят с чувствата си, така че не го правят. Те обичат да драматизират и могат да бъдат твърде егоистични. Раците са непредсказуеми. Често пъти те се държат в стил: „Оставете ме на мира, но ми обърнете внимание!“.

Мобилният им телефон е част от тялото им. Техните истински приятели познават семейството им (дори и никога да не са ги виждали) заради всички истории, които разказват през цялото време. Те се жертват много и знаят как да слушат и да дават най-добрите съвети, но не ги използват. Те са от онзи тип хора, чийто първи импулс при зрителен контакт с някого е усмивката. Те се интересуват много от това какво мислят другите хора. Те са най-очарователните хора, когато не са ядосани.

Лъв

Лъвовете притежават много остри идеи и начин на мислене. Те имат висок морал, но се нуждаят от постоянно приемане и утвърждаване. Те са склонни да се шегуват с несигурността на другите и да правят добри неща за хората, без дори да осъзнават. Въпреки че са заобиколени от хора, те могат да се чувстват много сами.

Те си говорят сами, когато никой не ги гледа. Те са несигурни. Под спокойната им фасада често се крие лудост. Те никога няма да плачат или да изглеждат уязвими пред друг (освен ако не вярват напълно на този човек).

Свързани статии

Дева

Девите винаги изглеждат така, сякаш искат да убият някого (може би го правят във въображението си)! Те са всепризнати маниаци! И имат едни от най-вредните графици за сън. Те четат странни неща, но са доста отдадени и полезни. Те се ядосват, когато нещата не се правят по техния начин. Те са средата между интровертите и екстровертите. Имат страхотни умения за преследване. Девите не могат да понасят, когато някой им е ядосан, дори те да са виновните.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Име ( преди 4 месеца )
Доверието е взаимно и неразрушимо!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар