Меню

Класически спагети „Неапол“

3 април 2013 | 11:10 | Надежда Маринова
2 от 1 гласа
Добави в любими
спагети
бекон или шунка
кашкавал
течна сметана
сол
олио
черен пипер
чери домати
босилек

Продукти
Приготвяне

Спагетите се сваряват според описанието на опаковката като във водата се сипва малко сол и 1/2 ч. л. олио. Отцеждат се от водата. В тиган се запържват парчета бекон. След 2 минути се прибавя 1 ч. ч. течна сметана. Сосът се подправя с босилек и черен пипер. Спагетите се заливат със соса. Поднасят се с парченца тънко нарязан кашкавал и чери доматчета.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай