Меню

Постна паста с гъби

18 ноември 2016 | 07:26 | Михаела Лазарова
4 от 5 гласа
Добави в любими
400 г паста по ваш избор
400 г пресни печурки
5-6 скилидки чесън 
зехтин, сол, черен пипер
30 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата според инструкциите на опаковката. Докато пастата се вари, в тиган загрейте малко зехтин и прибавете нарязания на ситно чесън. След като се задуши прибавете и нарязаните гъби. Докато пастата се свари гъбите ще омекнат.

След това я прецедете и сложете в тигана при гъбите. Гответе още 1-2 минути и овкусете със сол и черен пипер. По желание поръсете със свеж магданоз.

Снимка: iStock

Вижте още 10 рецепти за апетитни постни ястия

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ogyn4e ( преди 6 години )
Каква е пастата, че се води постна?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар