Пица „Любов“

6 февруари 2012 | 16:35 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет бутер тесто 
1белтък от прясно яйце за намазване 
3суп. лъж. домашна лютеничка 
100 г настърган кашкавал 
100 г шунка, нарязана на ситно 
подправки на вкус

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Изрязваме от тестото две сърца. Едното слагаме в намазана с масло тавичка, а другото изрязваме(като рамка). Поставяме върху сърцето в тавата, като залепваме с разбит белтък от яйце. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, около 10 минути. След като блатът е изпечен, намазваме с домашна лютеничка, поръсваме нарязаната шунка и кашкавал. Поръсваме с подправки, намазваме с останалия белтък и печем докато се разтопи кашкавалът. Поднасяме с червено вино.
Хубав ден!

Рецептата участва в конкурса "Обяснение в любов с рецепта".

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай