Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Водолей

Малките Водолеи са общителни, усмихнати и се учат бързо

16.09.2019г. / 12 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте родител на дете, родено под знака на Водолей, вие сте щастливи да имате едно много усмихнато, позитивно мъниче, което непрекъснато ще ви изненадва и провокира.

Вижте кои са основните характерни черти на децата зодия Водолей.

Очаквай неочакваното

Бъдете сигурни, че вашето дете Водолей често ще ви изправя на нокти. Има ситуации, в които действат много непредсказуемо и изненадващо. Пълни с енергия и емоции, те обичат да се движат, да се катерят, да изследват нови и непознати места. Тяхната енергичност е толкова голяма, че понякога забравят да се пазят и са напълно безстрашни.

>> 20 отличителни черти на зодия Водолей <<

Бъдете подготвени за въртележка от емоции

Характерни за децата Водолеи са техните променливи настроения. Както са усмихнати, щастливи, лъчезарни, така изведнъж могат да помръкнат заради нещо, което им се случва. При повечето зодии не е обичайна рязката смяна на настроения, но за Водолеите е нещо нормално. Това, което също се забелязва при тях е, че могат да стигат до крайности в емоциите, но хубавото е, че тези настроения не траят дълго.

Те са с вродена емпатия

Ако имате нужда от добра дума или прегръдка, Водолеят е винаги насреща. Още от малки децата от тази зодия проявяват силна емпатия към околните. Показват съчувствие и са мили към всеки, който е в нужда или в беда. Това, което вие като родители може да направите, е да се опитате да овладеете малко чувствителността им, защото в прекалени размери тя вреди на емоциите им. Не е добре за тях от малки да са прекалено ангажирани с чуждите чувства и проблеми, защото с годините това ще се задълбочи и ще започне да вреди на емоционалното им състояние.

>> Годишен хороскоп на зодия Водолей <<

Учат бързо

Тези деца са много будни, с остър ум и бързо разбират всичко. Не е необходимо да им обяснявате много и да им повтаряте, те схващат още от първия път. Тяхната интелигентност е отличителен знак за зодията им и с лекота ще бъдат сред най-добрите ученици в училище.

Общителни и винаги позитивни

Очарователни, грижовни, емоционални, приятелски настроени и топли, такива са децата Водолеи. Лесно намират начин да се сприятелят и около тях винаги е пълно с деца. Водолеите обичат позитивното внимание и да опознават добре хората около тях. Веднага ще забележите, че вашето мъниче Водолей още от ранна детска възраст има добри комуникативни умения и дава широки усмивки на познати и непознати.

>> Какво е детето от зодия Водолей? <<

Коментирай
Здраве и красота