Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Риби

Страстни, емоционални и с огромно въображение

29.04.2018г. / 09 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Родителите на деца, родени под знака на Риби са щастливи с едни много чувствителни, доверчиви и мечтателни слънчица, които озаряват дома им.

Децата Риби са с огромно въображение и идеалисти още от съвсем малки. Вижте кои са техните 5 характерни черти.

Идеалисти са

Децата Риби не искат нищо по-малко от съвършенство в живота си. Това, което може да нарани тяхната чувствителна душа е всичко, което не отговаря на високите им очаквания за света и заобикалящата ги реалност. Вашата мисия като родители ще е да сте винаги до тях и да ги утешавате в неизбежните им сблъсъци с несъвършената, за съжаление, действителност.

Могат да са прекалено доверчиви

Тъй като Рибите са добряците на зодиака, от съвсем малки те проявяват своето добродушие и са позитивни към абсолютно всеки. Това обаче, както знаем, не е винаги най-правилната реакция, защото има хора, които нямат чисти намерения. А Рибите и особено децата с този зодиакален знак, са склонни да се предоверяват и после да се чувстват излъгани. Внимавайте в тази посока с тях и се опитвайте да им обясните, че има хора, които не са толкова добронамерени, за жалост, и трябва да се учат как да ги разпознават и защитават.

Много, много чувствителни

Ако има запазена марка на зодия Риби и специално на децата с този знак, това е тяхната огромна чувствителност. Тези дечица са изключително раними и всяка несправедливост е в състояние да ги разстрои и да мислят за нея с дни. Имайте предвид тази тяхна черта и се опитвайте да омекотите ударите с реалността, поне в най-ранните години. С времето те постепенно ще станат по-стабилни емоционално, но все пак, тази чувствителност е част от тях и както ще им помага в отношенията с хората, така и ще ги наранява понякога.

Страстни натури

С каквото и да се захванат, тези малки личности влагат цялата си душа в заниманието. Ако сте от щастливците с дете Риби, ще имате възможност да се докоснете до една много креативна и страстна натура.

Надарени са с голямо въображение

Рибите са деца, които мечтаят и въображението им не знае граници. Едни от най-творческите личности са родени именно под този зодиакален знак. Те са родени разказвачи, умеят да говорят добре и още от съвсем ранна възраст ще се уверите в сладкодумието им. С часове ще слушате техните въображаеми истории, а най-добре е дори да ги записвате. След време ще е огромно удоволствие да ги слушате заедно и да се смеете с обич за тези малки чудеса.

Коментирай