Меню

Паниран кашкавал с шунка – 15 мин с украсата

1 февруари 2011 | 13:47 | Аз жената
Добави в любими
кашкавал
шунка
яйце
царевично брашно
сол
олио
За украса
печена червена чушка
морков
стръкчета магданоз

Продукти
Приготвяне

Приготвяне:

Нарязваме кашкавала и шунката на тънки филийки. Разбиваме яйцето. Между всеки 2 филийки кашкавал слагаме 1филийка шунка. Потапяме в яйцето, брашното, яйце и пак в царевичното брашно. Пържим до зачервяване.
Украса – завиваме лентичка чушка като розички, в средата на розичката морков. От моркова – правим  цвете и лентички,+магданоз.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай