Стрелец

23 ноември – 21 декември
Стрелец

Стрелец

Годината започва с ретрограден Меркурий, който се намира във вашия знак. Убедителна подсказка, че ще се наложи да се върнете към някой от старите си планове. Вероятно ще си спомните желание, което не сте постигнали и най-после ще се заемете с осъществяването му.

Финансовото ви положение ще е без особена промяна. Интересното е, че ще получите допълнителни парични постъпления не от обичайната позната работа, а от занимания, които ви доставят удоволствие и ви дават възможност да разгърнете фантазията си.

През пролетта предстоят промени, които не сте обмисляли, но ще ви дойдат точно на време. Ще можете да се освободите от нещо старо, изчерпало съдържанието си и да обновите ежедневието по предпочитан начин.

Финансовата ви стабилност зависи от навременното погасяване на съществуващите задължения. Не взимайте заеми, ако имате дори минимално съмнение, че ще се затрудните с изплащането им.

Заделяйте резерви, които при подходящи условия бихте могли да инвестирате в собствен бизнес.

Изпълнявайте задълженията си старателно и не се натоварвайте със задачи, за които евентуално не биха ви стигнали силите.

 

Вашия хороскоп е изработен от: Петя Георгиева