Интимно

Любовното предизвикателство Speed Dating

Успех в любовта!

18.09.2014г. / 17 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки е гледал поне един филм, в който главната героиня отива на Speed Dating. Но така наречените „бързи срещи“ са съвсем реални. Има ли ги у нас? Да! Какво представляват тези срещи и за кого са предназначени?

Бързите срещи, които обикновено се провеждат в рамките на 5-6 минути са за всички, които търсят любовта. Тези събития са предпочитани от хората, които отделят повече време на кариерното развитие и нямат много време за срещи или за тези, които въпреки социалните си контакти не могат да намерят подходящия партньор.

След като вече сте потърсили повече информация за това как и къде може да се запишете за Speed Dating, остава да дадете и кратка информация за себе си. Повечето подобни срещи са разделени и на възрастови групи.

Обикновено се провеждат в приятна обстановка в някое хубаво заведение и се състоят от около 10 мъже и същия брой жени. Всички получават бадж с номер и лист и химикалка.

Сядат един срещу друг и след като напитката е сервирана, започва отброяване на времето. Само няколко минути са достатъчни, за да разберете дали искате да се видите отново с въпросния човек. Затова е листчето с химикалката. На него ще запишете кои номера отпадат и за кои бихте искали да получите повече информация, както и координати като имейл например.

От друга страна винаги може да откажете да дадете номер на мобилен или имейл, когато отсрещната страна не ви допада. А може би ще се покажете по-смели и няма да чакате. След като времето изтече, партньорите се сменят. Има кратка пауза, а след това бързите срещи продължават.

Защо да се включите в това предизвикателство?

Защото е идеално за хората, които водят динамичен начин на живот. Подходящо е за тези от вас, които искат да се запознаят с нови, интересни и вълнуващи хора в приятна и безопасна среда без това да им отнема много време за преценка.

Защото е забавно, много по-различно и вълнуващо от онлайн запознанствата и класическите срещи и може да ви спести много часове и неприятни моменти, в които не сте се чувствали комфортно в нечия компания.

Свързани статии

Как да преодолеете притеснението? Ако не сте добър комуникатор, това е една добра причина да пробвате предизвикателството Speed Dating и да надвиете своите страхове и комуникационната бариера. Освен това винаги може да вземете подкрепа със себе си, като някой приятел или приятелка и заедно да се впуснете в търсенето на любовта.

Подобни срещи могат много да променят мисленето ви за взаимоотношенията с противоположния пол. Да разчупят стереотипите ви, да ви накарат дори да преоткриете себе си и представата за партньора, от когото имате нужда в живота ви.

Дали са успешни? Да, или поне 80% от осмелилите се да се включат в Speed Dating са успели да открият човек, който отговаря на тяхното търсене.

Успех в любовта!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Vera ( преди 9 години )
моя позната ходи и май е платила някъде около 20 лева за такава среща
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Boby ( преди 9 години )
Не са ли скъпички тези срещи?! Тоест не за всеки джоб, така съм чувала. А може и да греша разбира се :) Освен това мисля не е достатъчно да отидеш на една такава, а поне на 2-3. А притеснението винаги го има, особено в началото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Пешо ( преди 9 години )
Жени, дай е-меил и ще ти кажа
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Жени ( преди 9 години )
а къде у нас може да се посетят такива срещи?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 9 години )
otdavna sam samo s liubimia si Boiko , kakvi sa tezi temi ?nomera listi , za niakolko minuti , Ne se interesuvam ot podobni temi . tova 4e ot umora sam po- kratko vreme sposobna da si govorim ne ozna4ava 4e ne iskam ili 4e sam se otdelila ot liubimia si
отговор Сигнализирай за неуместен коментар