Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 декември 2014

Спорове и разногласия в сектора на любовта

15.12.2014г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Интензивна ще бъде седмицата в сектора на любовта. Ако през последните дни романтиката заемаше връх, то в дните от 15 до 21 декември, ще бъдем изправени пред разногласия и спорове с любимия човек. Вижте какво показва звездната карта.

Овен

Овните не обичат ултиматумите, особено в любовта. Тази седмица ще бъдете изправени пред изпитания, които могат да засегнат вашата връзка. Възможно е любимият ви човек по някакъв начин да ви притиска или да проявява егоизъм към вас, а това определено няма да е по вкуса ви.

Бъдете търпеливи и покажете любовта си. Въпреки това, ако има някакъв модел на поведение спрямо вас, който ви пречи да запазите уважението към любимия човек, време е да преосмислите връзката ви.

Телец

Някои от обвързаните Телци могат да открият, че партньорът им крие някаква тайна от тях, която може да е болезнена за вас. Не бързайте с изводите, а проучете добре ситуацията. Само вие може да решите как ще продължат взаимоотношенията ви. За тези Телци, които търсят нова любов, периодът е подходящ, огледайте се добре около вас.

Близнаци

Възможно е вие и вашият партньор да не сте на едно мнение, когато става въпрос за работа и финанси. Ще се опитате да запазите контрол над създалата се ситуация. Ако ви вълнуват някакви финансови въпроси, потърсете съвет от финансов съветник.

Ще преодолеете трудностите с любимия човек, само ако сте единни.

Рак

За Раците има шанс да подобрят взаимоотношенията си с половинката, но сякаш са направили две гигантски крачки назад. Опитайте се да не водите борба за власт с партньора си. Вашата сила може да бъде успешна, само ако се хармонизирате с половинката. Внимавайте с прибързаните решения.

Лъв

Ще попаднете в ситуация, в която няма да получите нужната подкрепа от половинката. Възможно е той или тя да се чувства объркан/а и това да поражда някакви съмнения във вас. Хубавата новина е, че каквото и да се изправи пред вас, то няма да е непреодолимо.

Дева

Някои Деви ще трябва да платят висока цена за минали свои действия спрямо партньора. Други е много възможно да попаднат в любовен триъгълник. Бъдете внимателни и помислете коя страна на вашите взаимоотношения да изберете.

Коментирай