Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 май 2016

Нова любов и хармония във взаимоотношенията

23.05.2016г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планетата на любовта Венера ще навлезе в знака на зодия Близнаци във вторник. От друга страна ще се противопостави на Марс, който се намира в ретроградна фаза. Нова любов, хармония, но и малко разногласия очакват различните представители на зодиакалните знаци. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Емоционалната връзка между вас и партньора ви ще бъде по-важна от всякога. Двамата може да решите да посещавате някакъв курс или да се отдадете на любимо ваше занимание. Ще положите усилия, за да подобрите комуникацията, както и ще направите преоценка на финансите ви.

Телец

В петък Марс ще попадне ретроградно в сектора на вашата връзка. В резултат вие и любимият човек ще трябва да намерите начин да преодолеете препятствията във взаимоотношенията ви. Възможно е някой от вас да се страхува да продължи напред във връзката ви. Ако е така не си губете времето и споделете вашите усещания. Липсата на комуникация само ще влоши нещата.

Снимка: istock

Близнаци

Пригответе се за вълнения в областта на романтиката. Във вторник Венера ще влезе във вашия знак и ще се задържи там до 17 юни. В резултат на това ще получите повече възможности в сектора на любовта.

Вашият магнетизъм ще привлече някой специален за вас човек и ако нямате половинка до себе си, отворете съзнанието си и действайте. За обвързаните представители на зодията в средата на седмицата ще има труден момент, но после всичко ще се нормализира.

Рак

Марс ще наруши романтиката и за родените под знака на зодия Рак, тъй като ще бъде ретрограден. Така ще се задържи до 29 юни. В резултат и сексуалният ви живот ще претърпи някои промени. Ако скоро сте се запознали с някого, на този етап забавете сексуалните забавления. В противен случай може да бъдете доста разочаровани.

Коментирай