Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 май 2016

Нова любов и хармония във взаимоотношенията

23.05.2016г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако в последно време сте се чувствали самотни, тази седмица ще се радвате на повече социални контакти. Венера ще се премести в сектора на социалните взаимоотношения, което може да ви изненада романтично и да усетите привличане между вас и ваш приятел. Не е изключено да искате да представите и интимния си партньор пред близки и приятели. Моментите на ревност също не са изключени.

Дева

Любимият човек ще ви накара да се чувствате добре през тази седмица. Не само ще имате романтични моменти, но е напълно възможно половинката да ви помогне да постигнете успехи в работата.

От друга страна някой в семейството ви ще се опита да се намеси във взаимоотношенията ви. Не го позволявайте.

Снимка: istock

Везни

Самотните представители на зодията имат големи шансове да се запознаят с някоя интересна личност. По някакъв начин тя или той ще привлекат вашето внимание. Предстоят ви интересни мигове.

Скорпион

Чувствате се така, сякаш сте загубили нещо. Бъдете търпеливи и разберете, че моментът не е подходящ да започнете нещо ново. Това важи и за създаването на нова връзка. Марс е ретрограден във вашия знак. Сега е моментът да направите преоценка на целите си, както и на любовния живот. След 29 юни нещата ще се обърнат във ваша полза.

Коментирай