Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 май 2016

Нова любов и хармония във взаимоотношенията

23.05.2016г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Допълнителна доза хармония ще добавите във взаимоотношенията с половинката през тази седмица. От вторник до 17 юни Венера ще се движи във вашия сектор на партньорствата. Ако в последните дни сте имали конфликти, сега може да ги изгладите. Единствено във вторник може да имате някакви разминавания, тъй като тогава Венера ще се противопостави на Марс, който е ретрограден. Намалете егото и се радвайте на хармонията.

Козирог

Ако нямате половинка до себе си, офис романтика може да направи любовния ви живот много интересен. Огледайте се дали някой от вашите колеги не ви изпраща закачливи послания. От друга страна на някакво социално мероприятие също има шанс да създадете нови интересни контакти.

Снимка: istock

Водолей

Любовта е във въздуха! От вторник до 17 юни Венера ще се движи през вашия сектор на романтиката и ще ви предостави възможността да срещнете някоя интересна личност. Ако сте необвързани, извлечете максимума от всички покани, отправени към вас. Не стойте у дома, там няма да срещнете любовта! Обвързаните представители на зодията ще прекарат много романтични моменти с любимия човек.

Свързани статии

Риби

Ако скоро сте започнали нова връзка, през тези дни ще имате желанието да я представите на близките ви. Семейството ще бъде положително настроено, ще се усеща хармония и всичко това благодарение на Венера. От друга страна, ако се намирате в сериозни взаимоотношения, вие и половинката ви може да предприемете някаква промяна, може би общо съжителство.

Коментирай