Интимно

7 знака, че сте срещнали истински джентълмен

Създава приятна атмосфера

26.07.2016г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Джеймс Бонд, Тузарят от „Сексът и градът“... Все образи, които карат жените да мечтаят един ден да открият своя джентълмен, който да преобърне представите им за любов, щастие, представите им за успешна връзка. Дали Той вече не е в живота ви? Има ли признаци, които подсказват, че до себе си имате джентълмен?

Следващите редове ще ви разкрият малко повече за неговите отличителни черти.

Създава приятна атмосфера

Истинският джентълмен кара хората да се чувстват добре край него, дори и в по-неудобни ситуации. Среща с родителите му за първи път? Или нещо напълно ново за вас, което преди не сте могли да правите. Не се притеснявайте, той ще ви накара да се отпуснете, да се почувствате максимално добре и дори да се забавлявате.

Не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко. Джентълменът има силна харизма. Той знае как да привлече вниманието към себе си, освен това за него е важно хората да се смеят и забавляват.

Той е лоялен

Истинският джентълмен е коректен към партньорката си, с която е във връзка. Верен е на себе си, не се опитва да се представи за човек, какъвто не е. Няма какво да крие, защото е истински. Не харесва лъжата и рядко прибягва до нея. Единственото нещо, което би скрил от вас е предстояща изненада.

Уважава вашите нужди

Всеки път, когато искате да покажете вашата независимост, джентълменът ще бъде там, за да ви подкрепи и да помогне да дадете най-доброто от себе си. Рицарството не е мъртво за него. Той ще се грижи за вас, а действията му ще говорят най-добре за това.

Нещо повече, ще положи нужните усилия и ще вложи интерес в това да разбере какво е важно за вас, какво обичате, от какво се нуждаете. Сексът с него е повече от удоволствие, защото джентълменът не се стреми да задоволи само своите сексуални желания.

Обича да споделя страстите си

Джентълменът обикновено е личност, която има успешна кариера, добро социално положение, но има и интереси и хобита извън работата. Това може да е спорт, нещо, което да стимулира съзнанието му, може да е любител на специални вина и др.

Най-важното е, че той ще иска да сподели своите страсти с вас, без да се опитва да ви ги налага на всяка цена. Не се учудвайте, ако неговите страсти се превърнат и във ваши.

Има добра външност, но не парадира с нея

Истинският джентълмен има добър стил на обличане и невинаги носи само костюми и ризи. Добре поддържан е и винаги има нещо, което го отличава от тълпата. Предпочита класическите цветове и модели, които прилягат перфектно на визията му.

Знае че изглежда добре, но не парадира с външността си, защото силата му е в комуникацията и отношението.

Знае какво иска

Истинският джентълмен е упорит и знае какво иска от живота. Рядко ще го видите да се колебае и да взима грешни решения. Следва интересите си, има ясно изградени ценности и е готов да ги защити, когато някой се опитва да ги разруши. Уверен е във възможностите си, винаги казва това, което мисли, но без да бъде арогантен.

Свързани статии

Вие сте приоритет за него

Ако в досегашните ви връзки партньорът ви по някаква причина ви е игнорирал, забравял за важни събития, засягащи двама ви, то с джентълмена подобно разочарование няма как да преживеете. Обърнете внимание на това как разговаряте. Той не отделя поглед от вас, когато ви слуша или вие него.

Освен това комуникацията с него ви кара да се усещате като завладени. Да чува думите ви е приоритет за него, както и всичко останало като срещи, това да се чувствате комфортно, годишнини, празници.

Симки: outnow.ch

Коментирай