Свободно време

Уилям и Кейт на меден месец на самотен остров

03.05.2011г. / 09 23ч.
Аз жената
Уилям и Кейт на меден месец на самотен остров

Кейт Мидълтън и принц Уилям, които вдигнаха сватба на 29 април, вече се готвят за меден месец. Той беше отложен заради службата на Уилям като пилот на хеликоптер, но все пак ще бъде до края на май. Очаква се младоженците да почиват на остров, на който има само няколко вили, в Индийския океан, най-вероятно става дума за Сейшелските острови. Почивката ще е 10 дни, а една нощувка струва 4000 британски лири. На усамотения остров има кокосови гори, плажове с бял пясък, кристално чиста вода и много морски костенурки. Във вилата има баня на открито с джакузи и душ, както и собствена градина с малък басейн с прясна вода и йога павилион, съобщава в-к „Дневник“. Уилям и Кейт ще имат на разположение собствен готвач и персонал, а от Скотланд Ярд вече са проверили мястото.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Цял европеец ( преди 11 години )
Целият европеец е от Алеко Константинов, с една белгийска мантия, лъхаща леко на агарянски ямурлук, но за добро или не, станал е вече европейски данъкоплатец, та на който му се струва невероятно, добре е да знае, че българите също плащат тия разходи на британските там каквито са, царе ли, боляри ли... Е, поне се знае, докато нашенските си се поукриват малко, но и те не подминават Сейшелите. Но пък на нашенските не сме плащали, те са си ги откраднали, та може би е по-различно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 11 години )
Звучи страхотно, но 4000 паунда на ден? Не стига, че 29 април беше неработен и икономиката им загуби милиарди, ами сега и данъкоплатците ще плащат и за меден месец...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар