Интимно

Жените не се влюбват в безработни мъже

05.07.2012г. / 18 33ч.
Аз жената
Жените не се влюбват в безработни мъже

Американски сайт за запознанства провел анкета сред 925 души за нагласата на жените да се впуснат в любовна връзка с безработен мъж. Допитването показало, че 75 % от жените биха се поколебали да започнат любовен роман при подобни обстоятелства, 33 % казват категорично „не“ на такива отношения и само 21 % са склонни да се впуснат в авантюра с мъж без стабилна работа.

В изследването се посочва, че мотивите не са меркантилни, а по-скоро са водени от разсъждението, че мъжът без служебни ангажименти е скучен и безинтересен.

Липсата на работа е негативен фактор за мъжете, желаещи да си намерят приятелка. Дори в днешно време жените са твърде консервативни по отношение на класическото разпределение на ролите мъж-жена: мъжът трябва да е в състояние да осигури материално семейството“ – обяснява Ирен Лакот от сайта за запознанства.

Направените анализи показали, че безработните жени в много по-малка степен са застрашени от самота. Две трети от анкетираните мъже отговарят, че не виждат проблем да започнат връзка с безработна дама.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
12 rate up comment 1 rate down comment
граф Съри ( преди 11 години )
Хе хе хе!Истината е съвсем друга Жените изобщо не се влюбват вече !Факта, че предпочитат мъже които ги осигуряват финансово съвсем не гарантира ,че го правят от любов.Могат успешно да лъжат но когато се прехвърлят на следващия паралия проличава каква им е била целта.Жените в наше време искат да опитат от всичко и са прави полага им се най-накрая .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар