Интимно

Знаци, че лятната свалка ще прерасне във връзка

27.08.2012г. / 15 57ч.
Нина Иванова
Знаци, че лятната свалка ще прерасне във връзка

Най-забавният и безгрижен сезон лятото винаги предлага страхотни любовни авантюри и флиртове. Някои от летните свалки си остават в миналото, без никакво развитие, само забавление и секс. Но понякога съдбата ни изненадва и именно един горещ, летен флирт може да се окаже любовта на живота ви. Как да разпознаете обикновената свалка от истинската любов:

1. Правите планове за бъдещето

Макар още да е лято, вие вече започвате да правите общи планове за есента. Планирате нови почивки заедно, купувате билети за концерт на любимите си изпълнители.

2. Запознаване с приятелите

Един от сигурните знаци, че нещата стават сериозни е запознанството с неговите приятели. Ако не се притеснява да ви запознае и започвате да излизате всички заедно, намеренията му към вас очевидно са сериозни.

3. Чувате се непрекъснато

Ако флиртът ви бе еднократен, едва ли щяхте да се чувате по 5 пъти на ден, особено ако той също взима инициатива да ви търси.

4. Често ви кани у дома си

Почти всяка вечер сте заедно, в неговия апартамент, то това определено е знак, че ви харесва и иска да бъдете заедно. Ако свалката включваше само секс без обвързване нямаше да ви кани често и да ви оставя да пренасяте спокойно вещите си в дома му.

5. Навлизате в ежедневието

Лятото постепенно отминава и с него забавленията, непрестанните купони започват да намаляват. Връщате се на работа, влизате в ритъма на ежедневните задачи и ангажименти. Но ако същевременно с тях вашата връзка продължава да е все така динамична и прекрасна, то наистина има шанс да се превърне в дългогодишен брак!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай