Мода

5 тенденции за стилни летни обувки, които да купите сега

Обувки за нея и ново кожено яке за него

02.08.2023г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Модата винаги ни вдъхновява, а шопингът определено е сред любимите ни занимания. Дамите сме известни с това, че най-често пазаруваме обувки. Без значение колко чифта имаме, винаги ще се намери място в гардероба за един нов, а и имидж, с който да ги съчетаем.

Избираме своите обувки, които и вие може да намерите в MODIVO, според личния ни стил, специален повод или новата рокля, дънки или риза, които сме закупили. Всяка година и всеки сезон следим за модните тенденции и това в какво ново да обуем краката си.  

И така, кои са дамските обувки, които ще ни направят забележителни през този летен сезон и къде можем да избираме измежду много и все разкошни модели? Нашето място определено е MODIVO.

Удобни гуменки и сникърси за всеки ден

Или за моментите, в които спортуваме. Хубавото на тези спортни обувки е, че бихме могли да ги комбинираме не само с дънки, но и със спортно-елегантни панталони. Отдавна няма правило полите и роклите непременно да се носят в комбинация с обувки на ток. Чудесно се съчетават както с гуменки, така и със сникърси. Пола с тюл, рокля с плисе или нещо с флорални мотиви?

За всяка една от тях, откриваме точните спортни обувки в MODIVO. Когато спортуваме или се разхождаме в парка също се нуждаем от подходяща спортна обувка. Моделът не бива да се подценява, тъй като удобството и качественото изпълнение ни помагат да се радваме на времето за себе си, без да натоварваме излишно стъпалата си.

Сандали за още повече разкош

Тъй като се намираме в летния сезон, чифт нови сандали винаги повишава доброто ни настроение. Но знаем ли как правилно да съчетаваме различните модели с облеклото?

  • Сандали на висок ток – Те могат да са с няколко каишки, да са с отворена или затворена пета, токът им да е по-дебел или тънък. Сандалите на ток са подходящи за почти всяка визия – официална, офис, ежедневна, парти. Могат да се носят с рокли, поли, панталони, бермуди;
  • Гладиаторски сандали – Тях можем да открием с дължина около глезена или коляното. Прекрасно се съчетават с рокли, къси поли и панталони. Гладиаторските сандали се предлагат както на равна подметка, така и на ток;
  • Сандали на равна подметка – Тях откриваме в разнообразие от модели, цветове, с красиви детайли. Ако искате да ви забележат, не пропускайте тези с тънките каишки, класическите акценти, като животински принтове, камъни, както и равните сандали с широки каишки. Тях може да носите отново с рокли, дънки, поли, но вече трябва да се съобразите с ръста и типа фигура.
  • Сандали на висока платформа – Удобни, този модел сандали също бихме могли да носим с панталони, поли и рокли с различна дължина. Подходящи са и за плажната ни визия. Остава само да изберем какъв ще бъде стилът – дали да са с морски мотиви, изчистени кожени, може би нещо в сребристо и златисто или пък с панделки.

Балеринки – класически и така любими

Нежните балеринки никога няма да ни омръзнат! През годините балеринките претърпяха различни промени в модела. Добавиха се каишки, допълнителни акценти към добре познатата ни фина панделка. Въпреки това, те си остават едни от най-любимите ни дамски обувки за пролетно-летния сезон. С тях във визията ни има повече лекота, романтика, елегантност, а най-хубавото е, че можем да си позволим да ги носим с почти всичко – поли, рокли, дънки, панталони.

Чехли

Още един модел обувки, от които през всеки пролетно-летен сезон си купуваме нови. Както при сандалите, така и при чехлите изборът е голям, по отношение на дебелина и извивка на подметката, ток, брой и вид на каишките, материи, цветове, акценти. Чехлите могат да са по-елегантни или спортни като модел. Те също са тип обувка, която ни позволява голяма свобода по отношение на това каква да бъде останалата част от нашата визия.

Еспадрили

Много летни и отново много любими за носене! Еспадрилите също като балеринките претърпяха няколко промени през годините, но успяха да запазят своя чар. На равна подметка или платформа, в различни цветове, с камъни и други модни детайли, еспадрилите са част от нашата ежедневна и плажна визия.

Ако ние, дамите, обичаме да купуваме нови обувки, то мъжете определено държат да имат в гардероба си широка гама мъжки кожени якета. В зависимост от повода, личния стил, при мъжките кожени якета изборът също е голям. От естествена кожа или имитация на такава, сред едни от най-актуалните са:

  • Пилотско яке;
  • Рокерско яке;
  • Кожена пухенка;
  • Класическо кожено яке;
  • Кожено бомбър яке;

Докато ние избираме новите си любими обувки, господата биха могли да разгледат разнообразие от стилни предложения, отново в любимия ни сайт за пазаруване MODIVO. Мъжкото кожено яке е задължителен елемент от мъжкия гардероб. В сайта за пазаруване и най-капризните господа могат да намерят нещо за себе си, както и да се вдъхновят за идеи относно това с какво могат най-добре да съчетаят новото си кожено яке. Пазаруването може да бъде лесно и приятно.

Снимки: istock

Коментирай