![600 г свинско месо без тлъстини
4 големи глави лук
1 пакет кори за баница
2 щипки сол
1 щипка риган
2 щипки черен пипер
2 щипки чубрица
50 мл олио](/media/files/resized/article/654x358/53d/56c3bf0602b4b34aefbb40b1b813553d-bb9081270256d3afdfeda8ae7e5a34b8.jpg)
90 мин.
-
Порции: 12
Нарежете месото на дребни късове. Нарежете лука на едри полумесеци. Загрейте мазнината и запържете в нея месото и лука, докато напълно се задушат. Овкусете плънката, докато е в тигана и разбъркайте добре.
В намазнена тавичка постелете няколко кори, поръсете с плънката, след това наложете още няколко кори и така докато свършат корите и месото с лука. Внимавайте най-отгоре да ви останат кори. Намажете баницата отгоре с малко олио и печете в загрята на 200 градуса фурна до златисто.
Снимка: iStock
Опитайте още: