Семейство

Как да декорирате дома за Хелоуин

Направете фенер от тиква

02.10.2013г. / 09 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

 

октомври е ден на вещиците, паяците, черните котки, скелетите и черните сили. Празникът е познат като Хелоуин. Обикновено се празнува в англоговорящите страни, но в последните няколко години този празник се отбелязва и у нас.

Въпреки че не е част от нашите нрави и традиции, той внася разнообразие и усмивки в последния ден на месец октомври. Весели детски партита в детските градини, незабравими моменти в нощните клубове на града. През целия ден може да видите усмихнати хора, облечени в костюми специално за Хелоуин.

Не само костюмите и грима са част от Хелоуин. Декорацията на дома, градината и предверието също са важни. Най- много се радват децата. Затова споделяме няколко добри идеи за декорация на дома, с които да усмихнете малките. Направете им свещник от тиква. Лесно и красиво решение за празника.

Свързани статии

Добавете към това малка кошничка, с която да съберат малко лакомства от съседите, както повелява традицията. Паяжината върху бузата нарисувана с молив за очи ще бъде част от визията за Хелоуин.

В много детски магазини ще имате възможност да закупите пелерина, шапка и всичко останало, което ви е необходимо за празника. Украсете детската стая няколко дни преди празника заедно с децата.

Направете паяжини със специален спрей за тази цел, купете няколко плюшени паяка, съберете сухи есенни клонки от градината и декорацията ви е готова. Направете и торта, която да украсите със захарни фигурки, тематични за празника.

Вижте още подходящи идеи за декорация в галерията ни.

Снимка: architectureartdesigns.com

Коментирай