Семейство

Бебешки костюмчета за Хелоуин

Сладки бебета за празника Вси светии

16.10.2013г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато се появи бебе в семейството, родителите искат да запечатат всеки момент от живота на малките. Снимки и видео запазили смеха, сълзите, първите стъпки и какво ли още след години ще ви усмихнат, когато децата вече са поели по своя път. Все по-често родителите се доверяват на професионален фотограф за първите снимки на децата.

В студио, у дома или сред природата, красивите фотоси биват поставени в албуми или рамки. Скоро е Хелоуин.

Споделихме идеи за декорации, костюми, маникюри и прически за вас, но не сме забравили и най- малките.

Те също имат нужда от нещо забавно и цветно, което да ги преобрази за празника. С малките детски костюмчета ще станат весели снимки. Ягодка, ангелче, бухалче и други, бебетата в костюми предизвикват най-големите усмивки. Вижте няколко грабващи бебешки костюмчета.

Това е малък Батман. А може би бухал? Ако сте от по-сръчните и обичате да шиете дрехи, може сами да се опитате да направите това костюмче. Бебешки чорапогащник, боди, а крилата могат да бъдат изработени от картон.

Предполагаме, че това е калинка. Трябват ви червени дрешки, а рогцата може да закупите от парти магазин или от магазин за детски играчки.

Такива костюмчета може да закупите и за по-големите деца. Малко черен молив и нослето на зайчето е готово. Забавлявайте се и дайте свобода на въображението. Най-хубави са тези моменти, в които цялото семейство е събрано и се чува детски смях.

Снимки: marthastewart.com

Коментирай
Здраве и красота