Семейство

Хороскоп за месец юли 2016

Динамичен месец за Близнаците

02.07.2016г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Близките ви ще се удивят от вашата решителност, последователност и целеустременост. И до голяма степен ще възприемат тактиката ви, което ще ви осигури безпрепятствено придвижване към успеха. Съвсем естествено е, че постиженията ще ви заредят със самоувереност и добро самочувствие, което пък ще се отрази положително на любовните ви отношения.

Проблеми може да имат семейните представители на вашия знак, които са решили да отговорят на ухажванията. В крайна сметка, съмненията на партньора ще завършат с въпроси, на които няма да ви се иска да отговаряте, така че бъдете разумни. Финансовото ви положение е стабилно, може да си позволите някои летни глезотийки, но без да се увличате прекалено.

Дева

Изпълнен с динамика период, през който ще преживеете доста промени в различни направления. Как ще ви се отразят тези промени зависи изцяло от личната ви преценка. Водещият мотив сега е постигането на хармония първо със самите себе си, а след това и със света около вас.

Така че анализирайте влиянието на събитията върху настроението ви, игнорирайте детайлите, които ви създават отрицателни емоции. Личните (и особено любовните) отношения ще са спокойни. Ще установите, че причините за съмненията ви до момента са били плод на собствената ви фантазия и проявите на ревност са били напълно излишни.

В професионален план нещата едва ли ще се променят, дори и да имате желание. Идеята ви за промяна на фирмата, длъжността, бизнеса засега ще остане само идея. Хубавото е, че дори обмисляните от вас промени да не се осъществят, финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще са редовни, но и разходите няма да са за пренебрегване, така че правете си сметката „по еврейски“.

Снимка: iStock

Везни

Приемете случващото се през този месец в по-голямата му част като изпитание за собствените ви качества. Проявете интерес към хората от най-близкото си обкръжение. Най-вероятно ще забележите, че някой, на когото изобщо не сте обръщали внимание всъщност го заслужава много повече от други, които толерирате.

В рамките на семейството са възможни конфликти, които ще ви се отразят много зле. Постарайте се да ги предотвратите като не драматизирате излишно. В професионален план спънките и противоречията ще са по-малко, но все пак ще ги има.

Отстоявайте позициите си, действайте решително. Не е изключено да започнете собствен бизнес или да намерите по-добра работа. Финансовото ви положение не отговаря на собствения ви критерий за стабилност. Въздържайте се от непремерени разходи.

Скорпион

Преживяванията ви ще са свързани предимно с приятелите или най-близките ви хора. Емоциите ще са положителни, ще разполагате с достатъчно време за анализ на резултатите и за правилните заключения, които са ви толкова необходими.

В личен план трябва да сте предпазливи и коректни. Вариантите са два: някой показва интерес към вас, който е свързан предимно с финансовото ви състояние или вие ориентирате вниманието си към личност, която ви е „материално“ изгодна.

И едното, и другото е еднакво некоректно, но какво пък – както се казва „всеки се спасява поединично“. На работното място ситуацията ще е доста напрегната и не е във ваша полза да се намесвате непрекъснато във всичко. Печелившата тактика е да „останете в сянка“. Не прекалявайте с разходите.

Коментирай