Семейство

Хороскоп за месец юли 2016

Динамичен месец за Близнаците

02.07.2016г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще има с какво да запомните този месец. Част от събитията ще са източник на положителни емоции. Лятото ще ви накара да промените преценката ви за някои факти и чувствата си към някои хора. Няма правило за усещанията ви. В някои дни ще ви е приятно да сте сами със себе си. В други дни – да сте в шумна компания с много приятели. Ще можете да си позволите и едното, и другото. А спомените и в единия, и в другия случай ще са еднакво ценни. Активирайте творческия потенциал и нестандартното си мислене. Ще се справите много по-лесно, ако решавате обичайни казуси с необичайни методи.

Финансовото ви положение е сравнително стабилно. В състояние сте да си позволите желаната почивка с предпочитаната компания.

Козирог

Едва ли ще можете да се оплачете от липса на две неща – заетост и енергия. Ще се справите с по-голямата част от затрудненията, което ще ви зареди със самоувереност и добро самочувствие. На любовния фронт ще има изненади. Не една възможност за нова връзка ще ви накара да се замислите, но пък както знаете, няма пълно щастие.

Новото начало ще е свързано с раздяла или по-точно казано не се опитвайте „да носите две дини под една мишница“. В случай, че вече имате постоянен партньор и не желаете да участвате в грандиозни скандали, то не се заглеждайте настрани.

Не е изключено да започнете нова работа или самостоятелен бизнес. Това ще ви осигури финансова независимост, но не и финансова стабилност. Приходите ще са редовни, но по-малко от очакваното.

Снимка: iStock

Водолей

Въображението ви през този месец ще бъде нещо като „локомотив“ за всички изяви. Имате много идеи, интересни са, но не е желателно да действате прибързано и хаотично, както и да се захващате за няколко проекта едновременно. Всяко решение трябва да е добре обмислено, аргументирано и базирано на реални ресурси.

Отделяйте време за всичко. Или по-точно казано, разпределете времето си така, че да ви стигне и за работа, и за развлечения, и най-вече за любов. Защото любовни емоции няма да липсват, стига с прословутата си разсеяност и прояви на оригиналност да не отблъснете обекта на собствените си желания и даже такъв, който упорито търси близостта ви.

Избягвайте конфликтите на работното място. Само така ще стабилизирате позициите си. Не си правете финансови експерименти, ще се окаже нездравословно.

Риби

Ежедневието ви като цяло ще е интересно, но достатъчно спокойно, за да не изпитвате стрес и да не изпадате в депресия. Реагирайте гъвкаво. Приемайте фактите такива, каквито са и дори да не ви харесват, опитайте се да се възползвате от тях, вместо да се паникьосвате и да търсите външна помощ.

Свързани статии

Отношенията, (приятелски, любовни, дори колегиални) също ще са много умерени. Ще разполагате с достатъчно време да ги анализирате и „подредите“. Да решите кой ви е просто колега, кой – познат и към кого имате намерения „по`така“.

Трудностите са преодолими, а промените в началото може да са трудни, но ще се окажат благоприятни. Ще разполагате с достатъчно финанси за набелязаните покупки. Въздържайте се от инвестиции.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време