Семейство

Знаци, че твърде рано се омъжихте

Всички имаха очаквания от вас

01.09.2017г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Пари, заблудени чувства, идеята да промениш някого... Това са само част от нещата, които могат да ни тласнат към ненавременното сключване на брак. Ако вече сте казали голямото „Да“ колко често след това сте се питали дали изборът ви е бил правилен?

Следващите редове разкриват още няколко сигурни знаци, които показват, че сте избързали с брака. 

Мислехте, че бракът ще реши проблемите ви

Чувствали сте се самотни, а може би сте имали известни проблеми във връзката. За жалост, бракът няма да ги разреши, нито ще ви сближи с половинката. Личните ви проблеми също не биха се разрешили след брака, ако преди това не сте успели да се справите с тях. 

Всички имаха очаквания от вас

Роднини, приятели, обществото... Те винаги се чувстват длъжни да напомнят, че ви е време за брак, за деца.  Бракът е голяма стъпка в отношенията ви и трябва да бъде според вашия житейски график, а не според очакванията на другите, иначе рискувате да бъдете неудовлетворени. 

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Смятате, че бракът е следващата естествена стъпка

Понякога дори и да няма външен натиск от роднини по отношение на брака, хората сами си го създават. Да, намерили сте добър партньор, имате работа, която ви удовлетворява, но дали следващата стъпка за вас е брак?

Никога не сте живели с партньора си преди брака

Един общ живот преди брака е най-добрият начин да откриете дали сте подходящи един за друг. По някакъв начин ще знаете какво ви очаква, когато се омъжите. Вашите житейски навици ще се променят, ще трябва не само вие, но и партньорът ви да поеме нови отговорности.

Ако не сте живели на семейни начала преди брака, не сте изяснили някои битовизми, рискувате да разберете, че сте сключили брак с напълно противоположен на вас човек. Човек, чийто приоритети не съвпадат с вашите.  

Бракът с кои зодии ще ви донесе богатство (част втора)

Никога не сте били едно цяло

Да бъдеш едно цяло с партньора, означава да може да правите компромиси, дори когато не ви се иска. Да слушате, да умеете да споделяте, комуникирате, да сте заедно не само в добрите, но и в трудните моменти. Ако вие и половинката ви, никога не сте се чувствали като едно цяло, като две половини, които не могат една без друга, то вероятно сте избързали с брака. 

Свързани статии

Не сте били наясно с вашите цели

Преди да сключим брак, да имаме деца, да се посветим на друг човек, е важно да намерим себе си. Да извадим своята индивидуалност, да поставим цели и да постигаме стремежите си. Да бъдем сигурни, че имаме пълната подкрепа на партньора. 

Никога не сте говорили за деца

Има много неща, които двама души трябва да изговорят и изяснят преди брака. Темата за децата е една от тях. Ако имате много различни гледни точки по тази тема, ще възникнат много проблеми.

Коментирай