Всичко за зодиите

Кой е най-добрият месец за всеки от зодиака?

За Близнаците изненадващо най-благоприятният момент от годината е средата на зимата

04.12.2015г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вашият личен месец е юли. Най-горещият период от годината активира всичките ви силни страни. Изобилствате от енергия, която ви помага да се саморазвивате и самоусъвършенствате. Всички нови умения, които ще научите в този период, ще ви бъдат полезни в живота.

Дева

За Девите най-добрият месец за лична реализация е февруари. Към края на зимата имате възможността да мислите прагматично и рационално. Да направите необходимите и желани сериозни промени в живота си. Може би това е времето и да помислите за смяна на работното място, ако имате такова желание.

Снимка: istock

Везни

Везните също като родените под знака на зодия Близнаци често сменят своите настроения. Най-подходящото време в годината за тях е декември, когато те ще бъдат в състояние да се съсредоточат върху важните въпроси. За тези, които сключват брак през последния месец от годината, той често се оказва щастлив и успешен.

Скорпион

Вашият личен месец е август. Страхотно време в годината за пътуване. Краят на лятото има и голямо влияние върху връзката ви. Ако вече се намирате във връзка, взаимоотношенията ви ще се задълбочат и развият в положителна посока. За самотните представители на зодията, август дава една добра възможност за нови познанства.

Коментирай