Всичко за зодиите

Кой е най-добрият месец за всеки от зодиака?

За Близнаците изненадващо най-благоприятният момент от годината е средата на зимата

04.12.2015г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Юни разкрива пред Стрелците едни добри възможности за реализация или създаване на нов дом. Тогава ще имате и възможността да отсявате добрите и лоши хора в живота ви. Тъй като късметът е на ваша страна, през юни винаги взимайте съдбата във ваши ръце и действайте.

Козирог

Уважаеми Козирози, вашият благоприятен месец е септември. Началото на есента ще ви донесе положително влияние върху кариерата и личния ви живот. Действайте спонтанно, но твърдо, вярвайте в себе си и интуицията си, защото тя няма да ви подведе.

Свързани статии

Водолей

Хората родени под този зодиакален знак се чувстват перфектно през първия месец на пролетта. Зимата си е отишла и с нея и всичките трудности. През март може да забравите за проблемите и да започнете да живеете така, както ви се иска. Работата и личният ви живот ще ви носят радости и положително развитие.

Риби

Ароматният цъфтеж на тревите и цветята през май кара вечните мечтатели да се чувстват щастливи. И това не е случайно, защото този месец от годината е най-добър за вашата ярка индивидуалност. Тогава имате и най-добри възможности да покажете своите лидерски качества. Имате ли мечти, поставете тяхното начало през май. Може да започнете спокойно да се занимавате с нови дейности.

Коментирай