Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 4-10 юли 2016

Много любов и романтика

04.07.2016г. / 17 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните Лъвове ще прекарат повече време заедно с любимия човек. Дайте свобода на желанията и въображението си. Подарете си необикновени моменти на усамотение. Възможно е и да се решите на следваща по-голяма крачка, събирайки се да живеете заедно или закупувайки нов дом.

Дева

За тези от вас, които търсят любовта, първите дни на юли са обещаващи, но само, ако повишите социалните си контакти. Има шанс да се запознаете с някоя интересна личност, с която да откриете, че имате много общи неща.

От друга страна, ако отскоро флиртувате с някого и взаимоотношенията ви не се развиват, помислете дали има смисъл да продължавате да влагате време и енергия в тях. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на хармония.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица ще се радвате на огромната подкрепа на любимия човек, особено ако искате да направите промени, свързани с кариерата ви. Няма да имате притеснения, че той или тя ревнуват от успехите ви, напротив. Половинката ви ще покаже колко много се гордее с вас. Ето защо не забравяйте да върнете жеста с някаква романтична изненада и повече внимание.

Скорпион

Вашата привлекателност няма да остане незабелязана. Марс се движи във вашия знак и в сряда ще бъде в добра позиция към Венера. В резултат вие и половинката ви ще имате възможността да се насладите на невероятни мигове заедно. Не само физически ще сте привлечени един към друг, но и на духовно ниво.

Коментирай