Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 4-10 юли 2016

Много любов и романтика

04.07.2016г. / 17 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Предстои ви седмица, в която ще може да споделите вашите най-силни желания с любимия човек. Възможно е да си мислите, че някои от тях са табу, но грешите. Той или тя ще бъдат отворени към нови предизвикателства. В действителност, споделянето ще укрепи вашата интимност и доверие. Възможно е един от двама ви да получи повече финансови постъпления, което ще ви даде и известна свобода да планирате нещо хубаво.

Козирог

Новият месец започва с хармония, която ще се задържи до 12 юли. Възползвайте се от момента за повече романтика и гладка комуникация с половинката. В средата на седмицата вие и половинката ви ще сбъднете една ваша мечта, благодарение на Марс и Венера. Сега е моментът да въведете и някои промени, които отдавна планирате.

Водолей

Някои от представителите на зодия Водолей ги очаква офис романтика. Възможно е да имате тайна връзка, която ще искате да разкриете пред вашите колеги и шефа. Ако е така, очаквайте подкрепа от всички. Това ще ви накара да се чувствате прекрасно и да започнете месеца позитивно.

Свързани статии

Риби

Юли започва с много любов за Рибите. Някои от вас ще пътуват и ще изучават нови места, други ще направят големи крачки във взаимоотношенията с половинката. Ще се преоткриете на духовно ниво и ще научите много един за друг. Ако търсите своята половинка, отдайте се на повече социални контакти.

 

Коментирай