Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8-14 август 2016

Облачно в сектора на любовта

08.08.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Съмнения във връзката ще има и за обвързаните представители на зодия Лъв и те ще са свързани с финанси. Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата. Не си затваряйте очите пред очевидното!

Дева

За разлика от миналата, тази седмица взаимоотношенията с любимия човек няма да са толкова розови. Ще има въпроси за решаване и ситуации, които е добре да не неглижирате. Подминатите недостатъци могат да се превърнат в сериозни проблеми между вас и партньора. Не позволявайте това да стане.

Снимка: istock

Везни

Някои от вас копнеят по любим, с когото поради някаква причина не могат да бъдат заедно. Несподелената любов боли! Ще се опитате да споделите чувствата си на някого, който окончателно ще ви отхвърли. Възможно е и да се намирате в тайна връзка, която не ви носи положителни емоции. Помислете добре дали заслужавате това.

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, през втората седмица на август не е добре да смесвате любовния живот със социалния. Въпреки че ще ви се иска да прекарате време заедно с вашите приятели и партньора. Най-добре е да разграничите срещите и да отдадете повече време на любовта. Ще се радвате за това ваше решение.

Коментирай