Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 8-14 август 2016

Облачно в сектора на любовта

08.08.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще имате нужда от подкрепата на любимия човек. Възможно е тя или той да не успее да ви помогне, защото преминава през труден период, вероятно свързан с финанси. Това няма как да не ви разочарова и вие ще преосмислите много неща във връзката си. Обмислете добре нещата и не избързвайте с решенията.

Козирог

Опитайте се да нямате нереалистични очаквания от половинката си. Може да се разминете в някои идеи или очаквания един към друг. Решете проблемите с нужната зрялост и ако грешката е във вас е добре да си признаете и да намерите изход от ситуацията. Половинката ви очаква това от вас.

Водолей

Що се отнася до финансите, бъдете честни с партньора, особено ако той или тя са ви основен източник на доходи. Възможно е да сте похарчили повече, отколкото е било необходимо и любимият човек да види в това безотговорно отношение към парите. Обсъдете проблема.

Свързани статии

Риби

Облачен ще бъде любовният климат и за рибите. Възможно е с половинката да се подразните един друг. Запазването на мира невинаги е решение, особено когато започнете да изпитвате неприязън един към друг. Решете проблема навреме, за да не се окаже романтичната ви приказка приключила.

 

Коментирай