Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 август - 4 септември 2016

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително

29.08.2016г. / 18 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в сектора на любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Снимка: istock

Везни

Уважаеми Везни, пригответе се за голяма доза внимание. В понеделник, Венера ще се премести във вашия знак и ще за държи там в продължение на няколко седмици. Това ще ви направи още по-магнетични, а за другите ще бъде трудно да ви игнорират. Ако нямате любов в живота си, позицията на Венера със сигурност ще ви помогне да привлечете към себе си нови обожатели. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и комплименти от половинката си. 

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно. Най-хубавото е, че след това ще бъдете благодарни, че сте го направили. 

Коментирай