Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 август - 4 септември 2016

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително

29.08.2016г. / 18 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. От тази седмица, до 23 септември, се опитайте да приемете повече покани за събития, срещи, партита. Ако имате любим човек до себе си, ще имате перфектната възможност да срещнете нова любов. За някой от вас, тази любов може да се окаже и близък приятел. 

Козирог

Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви през тази седмица. Той или тя, ще ви окаже своята подкрепа и ще ви помогне по някакъв начин да се издигнете по-високо в работата. Не забравяйте да се отдадете и на  романтика.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса между вас и половинката, ще се преоткриете. Освен пътувания, в този момент ви вълнуват и други неща, които може да правите заедно. Това може да са някакви курсове, посещаване на семинари. Ако сте необвързани има голям шанс да срещнете нова любов, която да промени живота ви.

Свързани статии

Риби

Очаквайте положителни новини от вашата половинка по отношение на финансите. Възможно е любимият човек да получи повишение, бонус или да се възползвате от обща инвестиция. Ако скоро сте започнали нова връзка, може да решите да предприемете следваща стъпка във вашите взаимоотношения, която касае и създаването на общ бюджет.

Коментирай