Всичко за зодиите

Хороскоп за септември 2016

Спокоен период за Близнаците

01.09.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако сте на ясно с целите си, няма начин да не ги постигнете. Трябва просто да действате. Личните отношения ще са много спокойни и ще отговарят на очакванията ви. Ако нямате интерес към някого, като към предстоящ партньор, то по-добре не се завихряйте в шеметен флирт. В професиионален аспект ситуацията е благоприятна.

Опитайте се да довършите или издърпате напред старите проекти. Не се отчайвайте от предишнште неуспехи, пробвайте пак. Със сигурност ще оправите нещата. Изчакайте малко с новите инициативи, особено ако става дума за перспективни дейности.

Подхождайте към заниманията си творчески, това е начинът. Изразходвайте средствата си икономично, не пилейте, не рискувайте, не се включвайте в съмнителни сделки.

Дева

Мислете идеалистично, действайте реалистично! Следвайте практическите си интереси. През този месец ще има с какво да се занимавате и какво да решавате, но следвайте принципа „първо интересите, после чувствата“. Не се отказвайте от съдействието на близките си. Те ще се опитват да ви угодят по вякакъв начин.

Бъдете предпазливи спрямо новите контакти, особено в сферата на бизнеса. Финансовото ви положение е стабилно. Дори са възможни приходи, на които не сте разчитали. Използвайте тези приходи за перспективните си проекти, а не за моментни необходимости.

Снимка: istock

Везни

Имате нужда от развлечения, защо се лишавате? Неочаквана романтична връзка, любовен роман, див секс, невероятни емоции... Ами да, това ви предстои през този месец, а не ви се вярва, нали... И напразно! Имате нужда от вълнуващи преживявания и от вас зависи не само да си ги позволите, а и да си ги организирате. Не робувайте на предразсъдъци, връщат ви назад.

Покрай напредъка в личните отношения ще се уредят и някои въпроси, свързани с бизнеса, финансите, имотите. Ще е с намеса на близките, но толкова по-добре.

Скорпион

Отдайте дължимото на духовните си нужди. Материалното е преходно. Помислете на какво се дължат проблемите в личните отношения. Може би не оценявате достатъчно жертвите, които се правят за вас или желанието на близките да ви угодят. И в двата случая трябва да намерите път за сближаване на интересите.

На работното място едва ли ще имате някакви затруднения, стига да не навлизате в чужди територии. Преумората и стреса ще са резултат на личните ви решения или опит да се наложите на всяка цена. Прегледайте старите си проекти или незавършените такива. Използвайте възможността за корекции, промени, надграждане.

Ефектът ще надмине очакванията ви. Творческият ви потенциал е стабилен, което е фактор за напредък. Финансовото ви положение ще е в рамките на предвижданията. Ако получите допълнителни постъпления едва ли ще са значителни.

Коментирай