Всичко за зодиите

Хороскоп за септември 2016

Спокоен период за Близнаците

01.09.2016г. / 17 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Споделяйте идеите си с повече хора. Ще получите съдействие. Не е изключено връзката ви със стар приятел да се промени и да придобие романтичен оттенък. Едва ли ще бъде съпроводено с бурни емоции и разгорещени страсти, но пък ще ви накара да се замислите над собствените си желания и цели.

В битов план ще имате много повече грижи, отколкото в личните отношения. Не са изключени проблеми с близък човек, затруднения при уреждане на имотни или други въпроси, засягащи различни интереси. Постарайте се да съчетаете семейните с професионалните задължения. Не лишавайте близките от вниманието си.

Периодът ще е изпълнен с много контакти, ще създадете нови връзки, при това доста полезни. Не разчитайте само на себе си, търсете съучастие. Вероятно ще ви включат в нов колективен проект, който ще се окаже доста интригуващ. Кортролирайте разходите и заделяйте допълнителните постъпления. Само така ще запазите финансовата си стабилност.

Козирог

Покажете какво можете. Дайте възможност на околните да оценят потенциала ви. В личен план периодът е интересен както за необвързаните, така и за семейните. И едните, и другите може да поставят начало на вълнуваща любовна връзка, но докато първите ще се наслаждават, то вторите може и да си изпатят.

Обектът на връзката ще е човек с висок социален статус или имащ отношение към професионалния ви напредък. Ще се случат промени, за които от доста време мислите, но не сте имали възможност да реализирате. Начало на собствен бизнес, нова длъжност – все ситуации, свързани с подобряване на финансовото положение. Затрудненията ви ще са свързани с уреждане на юридически казус, за който нямате достатъчно информация.

Снимка: istock

Водолей

Създайте си личен бизнес-план или поне финансов и го спазвайте стриктно. Динамичен период, изпълнен с различни по характер и често диаметрално противоположни събития, за щастие, повечето с положителна характеристика.

Ще сбъднете част от мечтите или ще реализирате смели намерения. Каквото и да се случи, търсете позитивната гледна точка. Разчитайте на собствения си потенциал, прилагайте нестандартни решения.

Дайте воля на въображението, то е едно от най-силните ви качества. Не е важно дали ще напреднете професионално или не. Важно е да правите онова, за което сте подхотвени и то с удоволствие. Ако сте си наумили да взимате кредит от банка, то добре си помислете дали наистина ви е необходимо. 

Свързани статии

Риби

Не отказвайте помощ. Много хора ще искат да покажат уважението си към вас, не ги отблъсквайте. Интересни ще са събитията, свързани с личния ви живот. Ще се случи нещо ново и колкото сте по-сигурни в себе си, толкова по-добри ще са резултатите. Важно е да сте си изградили концепция и да я следвате.

Решенията няма да са лесни, работата на моменти ще е доста изтощителна, но не бива да се отказвате. Ще се справите с нестандартните ситуации, ако реагирате бързо и искрено, без да заобикаляте правилата.

Скоро ще разберете, че резултатите са си заслужавали усилията. Довършвайте започнатото, допълвайте, коригирайте грешките своевременно. Има вероятност да получите сериозна материална придобивка от приятели или роднини.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай