Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Успехи за Близнаците

06.11.2017г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Постарайте се да действате ръководейки се от правилата, а не от емоциите и желанията си. Импулсивните постъпки са предпоставка за грешки, които от своя страна ще ви създадат излишно напрежение. Не сте в позиция да диктувате условията и по тази причина не бива да го правите. Ако успеете да овладеете емоциите, в крайна сметка ще оправдаете и заложените спрямо вас очаквания.

Дева

Склонни сте да залитате от една крайност в друга. Ту сте много активни, ту прекалено незаинтересовани. Ту сте много пестеливи, ту неоснователно разточителни. За щастие, никой няма да пострада от непредсказуемите ви действия, но в отношенията с близките може да се прокрадне определена доза недоверие. Не коментирайте мотивите си, аргументите ви едва ли ще бъдат приети.

3 зодии ще се радват на повече любов през ноември

Везни

Необходимостта да положите еднакво големи усилия както у дома, така и на работното място може да предизвика леко главоболие, сънливост, съмнения в собствените ви възможности. Няма място за паника. Просто си осигурете достатъчно сън и точно разпределение на времето, с което разполагате. Като краен резултат ще получите допълнителни финансови постъпления.

Скорпион

Заниманията ви ще са разнообразни, а контактите – интензивни. Може да звучи странно, но на вас точно сега не ви се иска да общувате с много хора, при това непознати. Подредете си задачите и не позволявайте на никого да ви се бърка в работата. Ще изгладите някакъв конфликт с роднини и като бонус ще получите материална придобивка.

Коментирай