Всичко за зодиите

Седмичен хороскоп за 6 – 12 ноември 2017

Успехи за Близнаците

06.11.2017г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Можете да намалите темпото през тази седмица. Следвайте хода на събитията и просто се съобразявайте с тях. Ще разполагате с достатъчно време, за да обмислите реализацията на идея, която от доста време ви вълнува, както и да си осигурите необходимата за тази цел информация. Не е изключено да отбележите лек професионален напредък, свързан с допълнителен доход. Личните отношения ще са много спокойни.

Козирог

Проверявайте и сравнявайте няколко пъти информацията, която сте решили да използвате в работата си. Не е изключено под влияние на външни фактори част от задачите ви да изостанат, да не успеете да ги довършите. Не сте виновни, така че е излишно да се укорявате. Ако нещо не се получава веднага ориентирайте усилията си към следващото. Добро решение ще намери въпрос, свързан с имущество.

Месечен хороскоп за ноември 2017

Водолей

Професионалните задължения ще изискват повече време от обикновено, което ще се отрази на взаимоотношенията със семейството. Любознателни сте и инициативни. Предстоят няколко кратки пътувания и интензивни контакти. Идеята ви да промените характера на нова връзка от делова в романтична никак не е добра. Среща с приятели ще е свързана с незабравими емоции.

Свързани статии

Риби

Част от заниманията ще са свързани с пътуване и ще изискват повече време от обикновено. Ще имате нужда от сътрудничество и ще се опитате да си го осигурите, но най-вероятно ще „ударите на камък“, което с други думи означава отказ. Не се отчайвайте, проявете последователност и довършвайте започнатото. Може да не е много, но ще е изцяло и ще запазите стабилитета на позициите си.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай