Всичко за зодиите

Тъмната страна на Рибите

7 негативни черти от характера на тази зодия

21.02.2020г. / 12 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

И най-симпатичният и чувствителен зодиакален знак в зодиака може да прояви лошите си черти от характера в даден момент. 

Рибите са последният дванадесети знак, управляван от Нептун. Това означава мистерия и вродена двойственост. Рибите са толкова мълчаливи и потайни, че не бихте могли да разберете какво точно мислят и чувстват, дори да ги подложите на разпит. 

Тъмната страна на Телеца

Кои са най-тъмните страни на тази зодия?

1. Те бягат от отговорност.

Рибите са царе на изнизването по търлъци. Не умеят да се конфронтират. Не обичат да влизат в пререкания. Често другите ги смятат за безхарактерни именно заради това. Вътрешно всяка Риба има своето мнение, но просто предпочита да не го изразява. По-лесно им е да се хлъзнат по течението измежду подводните камъни вместо да се изправят лице в лице с проблема. 

2. Нямат воля.

Една от негативните черти от характера на Рибите, която всъщност вреди на тях самите е, че лесно се разколебават. Влияят се от мнението на другите, най-вече от това на близки и хора, на които имат доверие. Рибите са един от най-уязвимите зодиакални знаци, въпреки че изобщо няма да си го признаят. Склонни са да прощават многократно на един и същи човек, дори да ги е наранил по безобразен начин. 

3. Те са песимисти.

Нямат си доверие. Вечно са разколебани в собствените си способности и умения, заради което светът им изглежда песимистичен. Често ще ги чувате да казват, че това няма да стане, онова няма как да се получи. В много случаи именно това определя и пътеките, по които избират да вървят. 

Тъмната страна на Лъва

4. Те са мързеливи.

Когато става дума за професионални задължения или хора, на които държат и които смятат, че са им важни, Рибите ще вложат цялата си възможна енергия. Лениви и мързеливи са обаче, когато смятат, че не си струва да хвърлят излишна енергия на вятъра. А пък ако нямат никаква изгода от това, не ги търсете изобщо. 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
риби ( преди 4 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
4ak puk takiva ??? izkaraha gi diavol4eta v rokli4ki .ne razbiram ot zodii mnogo .no vseki ima svoite tumni momenti ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар