Всичко за зодиите

6 зодии, които се влюбват в хора, които не могат да имат

Какво ги тласка към грешния избор

18.01.2019г. / 11 55ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбването е процес, който до голяма степен зависи от личния ни опит и всичко, което сме преживели в любовта и живота въобще. Това предопределя и към кого насочваме чувствата и влеченията си.

Някои хора, съзнателно или несъзнателно, избират да преследват партньори, които реално не могат да имат. Това в много случаи се дължи на проблеми с обвързването, ниска самооценка или друг вид комплексни проблеми, предизвикващи трудности в установяването на връзка.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Измежду целия зодиак се открояват 6 зодии, които в много от случаите са склонни да преследват хора, които не могат да имат. Кои са те и защо?

Овен

Овенът е най-горещата зодия. Те са естествени лидери, смели, уверени, находчиви и самостоятелни. Овните са много силни и не се страхуват да преследват любовта. Често обаче го правят с грешните хора. Това се дължи на спасителния комплекс, от който повечето Овни страдат. Те съзнателно или не си избират партньори, които се опитват да спасят, да променят за добро, да превъзпитат. Ето защо в много случаи не им се получава, въпреки че вярват, че с упоритост и любов ще могат да накарат другия да си падне по тях или да остане във връзка с тях.

Скорпион

Скорпионът е една истински амбициозна и упорита зодия. Те не се спират пред нищо. Думата „отказвам се“ не съществува в техния речник. Това важи и в любовта. Когато решат, че искат да имат някого, нищо не е в състояние да ги откаже.

Недостатъкът им е в това, че тяхната настойчивост често се превръща в мания за притежание, която ги заблуждава за истинските им чувства.

Скорпионите имат нужда да контролират. Те задължително трябва да са на върха, да са над нещата. Това ги вълнува до изключителна степен. Ако обектът на техния интерес не откликва със същото, Скорпионите са готови да го преследват, докато не го убедят в това колко си струват.

Стрелец

Стрелците са огнен знак. Те са авантюристи и изследователи. Почти няма нещо, което да уплаши Стрелеца в любовта. Той е любознателен и е готов да отиде до всяка точка на света, ако сметне, че си заслужава. Тази зодия вярва в невъзможното и не се нуждае от дълги убеждения, за да направи първата крачка.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Лошото е, че оптимизмът на Стрелците може да ги накара да се влюбят в идоли, в представи, които нямат нищо общо с реалността. Често им е нужно доста дълго време, докато осъзнаят колко излишни усилия са хвърлили на вятъра.

А още по-лошото е, че много рядко се вслушват, дори когато близките им се опитват да им отворят очите.

Коментирай