Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Какво очаква всяка зодия в любовта през тази седмица

29.07.2019г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Тази седмица може да се окаже трудна, защото ще сте разсеяни, може да претърпите и повече професионални, отколкото любовни сътресения. Ако в момента се срещате с някого, вероятността той да достигне по-навътре в сърцето вие голяма и това ще е едно от неочакваните събития между вас. Съществува риск от помрачаване на романтиката, както и на кариерата ви през тази седмица. Дори да е така, драматизмът ще е краткотраен. Новолунието в сряда ще ви помогне да помислите за ново начало. Ще успеете да се съсредоточите върху бъдещето си в личен и професионален план.

6 зодии, които никога не се учат от грешките си>>>

Дева

Ако сте попаднали в скандална романтична ситуация, това може да ви помогне да осъзнаете, че не си струва да правите компромиси с достойнството и честността си. Може би се опитвате да оправдаете обстоятелствата, довели до тази ситуация, защото наистина си падате по човека, с когото се срещате в момента. Въпреки че любовта ви може да е истинска, през тази седмица може да стигнете до извода, че тя не е достатъчна. Уморени сте от правене на компромиси със себе си. Искате това да спре веднъж завинаги. За тази внезапна промяна в любовния ви живот пътеводител ще ви бъде моралният ви компас.

Везни

Интимната среща, която предпочитате да запазите все още в тайна, може да стане публично достояние, включително и по неудобен начин. Може би сте се доверили на близък или приятел за тази връзка, а не е трябвало и вероятно ще съжалите за откровеността си. Имате причини за това. Разочарованието ще ви помогне да преосмислите приятелствата си и на кого да имате доверие. Определено няма да сте доволни от развитието на събитията.

20 идеи за маникюр за годината на Земната свиня>>>

Скорпион

Опитвате се да накарате партньора си да се включи заедно с вас в преследване на бляскави и невероятни професионални възможности, които вие имате пред себе си. През тази седмица ще осъзнаете, че имате потенциала да достигнете големи висоти в кариерата си и да бъдете в светлината на прожекторите, така че да покажете своите таланти, за което винаги сте мечтали. Проблемът обаче е, че това е болезнено за вашия партньор. Той или тя се чувства застрашен от вашите успехи и най-вече се чувства на второ място. А може причината да е в това, че просто не вярва във вас. В този момент ще достигнете точката на пречупване, когато ще трябва да решите как да действате занапред.

Коментирай
Свободно време