Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Какво очаква всяка зодия в любовта през тази седмица

29.07.2019г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако сте необвързани и се питате кога във ваши води ще навлезе корабът на любовта, тази седмица може да се окаже точно такъв момент. Възможни са неочаквани събития и внезапни промени. Ненадейно в ежедневието си можете да срещнете някого, който да ви изведе изцяло от зоната ви на комфорт. Отначало може да си помислите, че това не е човекът за вас. А може да решите само да се позабавлявате. Каквото и да се случи занапред, не пропускайте възможността.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Дева?>>>

Козирог

Може да се окажете изкушени от мимолетна връзка за една нощ през тази седмица. Ако се срещате с някого отскоро е възможно също така да скочите в прегръдките и леглото му без да го обмисляте много. Въпреки че вероятно няма да съжалявате за преживяното, може да съжалите за онова, което ще последва. Човекът, който ви е впечатлил може да не изпитва същото към вас и това да ви нарани. Определено няма да сте доволни. Тази седмица вероятно ще остави горчив отпечатък в любовния ви опит.

Водолей

Новолуние ще изгрее в сектора на връзките и любовта за вас. Това означава ново начало за вас и вашите партньори, но същевременно и отприщване на разрушителна енергия. Слънцето и Венера ще бъдат в противоречие с Уран, който в момента е в дома на семейството. Изведнъж на дневен ред ще се появи решението дали да продължите с настоящия си партньор или да престанете да живеете заедно, ако сте в напреднал стадий на връзката си. Възможно е да ви се прииска да си дадете повече пространство и време да помислите какво да правите с живота си.

Риби

През тази седмица сте ужасно объркани за любовния си живот. Тази психическа замъгленост започва още на 19 юли, когато Меркурий възстановява нормалния си ход във вашия любовен сектор. Оттогава сте разкъсвани от мисълта дали да дадете шанс на бивш, който иска да опитате отново или да задълбочите нещата в настояща връзка, която е в начален етап. В момента дори обмисляте дали изобщо да се впускате в романтична връзка или да си дадете почивка от емоциите. В главата ви ще бушуват хиляди въпроси. Възможно е и да се заблудите за някои отговори.

Зодии, които имат вълнуваща любов със Стрелеца>>>

Коментирай