Всичко за зодиите

6 от най-критичните зодии в зодиака

Съдят, критикуват половинките си и провалят връзките си

05.07.2023г. / 10 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Рак

Ако се нуждаете от огледало, за да видите собствените си грешки, че и отвъд тях, огледайте се в очите на партньора си Рак. Той без колебание ще ви ги изтъкне всичките, че даже и допълнителен бонус ще ви спретне, така че да се почувствате още по-виновни и грешни. Ако половинката ви е Рак, подгответе се да поемете главната тежест за всички вини и несъвършенства във връзката ви.

Раците са многострадални Геновеви, които ще ви го натякват изключително усърдно. Ако си позволите да не си взимате поука от неговите критики, Ракът ще ви „пробуди“ подобаващо, като ви уведоми старателно за вашето първобитно отношение към връзката ви. Може да се стигне дотам, че с думи и действия да изрази изумлението си какво изобщо прави с вас все още. Очаквайте неочакваното от Раците.

Скорпион

Под прикритието на загрижеността и мнимите опити за помощ, Скорпионите отравят връзките си толкова жестоко, че партньорите им след това изпитват огромни трудности да се доверят на някого отново. Скорпионите са маниаци на тема контрол. Те настояват всичко да се случва по техния начин. Критикуват до откат партньорите си, докато те не се предадат съвсем и не капитулират пред всемъдрия Скорпион, който знае как се случват нещата в живота и не се колебае да го изрази всячески. Когато не правите това, което искат, Скорпионите стават прекалено критични, играят мръсно, придирчиви са към всичко, което правите и казвате, дори към това, което мислите и започват да ви подбиват по всякакви начини, включително пред други хора.

Спечелване на битките със Скорпиона просто не съществува. Или трябва да се примирите с тяхното мнение, или да се оттеглите.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Коментирай