Всичко за зодиите

6 от най-критичните зодии в зодиака

Съдят, критикуват половинките си и провалят връзките си

05.07.2023г. / 10 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Дева

Един от най-критичните и осъдителни знаци е Девата. Те критикуват най-много хората, които истински обичат. Правят го с грижа и от желание за най-доброто за тях. Резултатът обаче е точно обратния – вечни конфликти, конфронтации и яростни скандали без консенсус. Ако продължавате да упорствате и не приемате мнението на Девата по всички въпроси в живота си и във връзката ви, тази зодия ще смени стратегията и ще се опита малко по малко да ви убеди в правотата си.

Склонни са дори да ви унищожат като личност и характер, само и само да постигнат онова, в което са убедени, а именно да ви „научат“ най-после да мислите правилно в тяхната посока. Бъдете готови да чуете всичките си грешки в този живот.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Овен

Ако искате да сте свидетели на постоянна семейна война, омъжете/ оженете се за Овен и ще я получите. Овните са много темпераментна зодия, която държи на своето и трудно отстъпва пред партньорите си. Овенът има свои представи за това как трябва да се случва всичко във връзката им. Те обичат, дори обожават партньорите си до момента, в който те не кривнат от правия път. Тогава се започва със същинското критикуване.

Несъзнателната цел на Овена е да доминира, а това се постига най-лесно чрез отслабване на защитните и съпротивителните сили, тоест чрез внасяне на съмнение в собствените възможности. Така Овенът втълпява на партньора си, че е грешен, неприемлив, понякога дори глупав. Уроците, които партньорът ви Овен ще ви даде са винаги в негова полза.

5-те зодии, които изневеряват най-често

Коментирай